Klanten aan het woord

Wil je weten wat klanten van UnitR reclamebureau vinden? Lees dan hieronder de verhalen of bekijk reviews op de onafhankelijke website van Klantenvertellen. Klik op de volgende link om de grafische vormgeving te zien die wij voor diverse merken hebben gerealiseerd.

UnitR Geeft merken vorm

Reviews UnitR reclamebureau

Een reclamebureau dat zich moeiteloos verplaatst in de business van een ander!

Gregor is iemand die zich moeiteloos verplaatst in de business van een ander en daardoor met adviezen komt waar je wat aan hebt. Na 14 jaar ben ik nog steeds zeer gelukkig met mijn huisstijl.

Comino Internet services
Ed Comino | Eigenaar

Oog voor ieder detail!

UnitR is een zeer professioneel reclamebureau die oog heeft voor ieder detail. Meerdere malen bij hun logo laten ontwerpen telkens ben ik weer verrast over hun mooie resultaten. Zeker een aanrader!

Amaze Film productions
Zaki Samad | Eigenaar

Topper, doet wat is beloofd!

Topper, doet wat hij beloofd en is pas tevreden als het 100 procent goed is. Na uitgebreide inventarisatie, verwachting overtroffen en op tijd opgeleverd.

Romano
Directeur Sun Express

Een ontwerp dat echt bij mij past!

Erg tevreden over de samenwerking. UnitR heeft een huisstijl en logo voor mij ontworpen dat echt bij mij past.

Andrea Foodcoach
Andrea Weda | Eigenaresse

Uitstekende service!

Goede service en werkt heel erg toe naar de klantbehoefte!

Berry

Inspirerend!

Dear Gregor: your drive, your passion, your commitment and your energy inspire me. Your ability to create, with quality and style are an example to anyone considering on starting their own business. As a creative, allround sparring-partner you give me the drive to excel. Looking forward to sharing more successes together...

Always a pleasure developing, doing business with you.

Ruud Neys

Creatief en kwalitatief zeer goed!

Gregor is al jaren een zeer gewaardeerd en creatief "verlengstuk" van onze organisatie als het gaat om de vormgeving van al onze uitingen. Bijna al zijn ontwerpen zijn in één keer goed!

Van Staalduinen Automatisering
Stephan de Boer | Directeur

Helemaal goed!

Voor onze start-up wilden we vlot aan de gang. UnitR heeft in een kort tijdbestek het logo en de volledige huisstijl gerealiseerd. Tot op de dag van vandaag zijn we erg blij met het resultaat. Door de professionele vormgeving werden we direct als volwaardig bedrijf gezien. Wat extra betrouwbaarheid geeft bij de prospects en het zaken doen vergemakkelijkt. Dit is een belangrijk punt voor ons als sart-up in die tijd geweest. Het ontwerp staat als een huis!

HR Compass
Brian Zschusschen | Directeur

Wat wil je gerealiseerd hebben?

Laat weten wat je wensen zijn,
UnitR geeft met expertise en enthousiasme vorm aan merken.