Klanten aan het woord

Wil je weten wat klanten van UnitR reclamebureau Utrecht vinden? Lees dan hieronder onze referenties. Klik op de volgende link om de branding / grafische vormgeving te zien die wij voor diverse merken hebben gerealiseerd.

UnitR Geeft merken vorm

Gregor is duidelijk in wat hij wil communiceren met beeld.

Hij is bovendien een vakman wat betreft grafische technieken en gaat alleen voor het beste. Oog voor detail en ook prettig mens om mee samen te werken.

René van Dongen
Fotograaf

Het resultaat: de gewilde uitstraling!

Martens keramiek was op zoek naar een frisse natuurlijke uitstraling voor ons circulaire product Kerloc. Na een aangenaam kennismakingsgesprek waarin ideeën van beide kanten werden uitgewisseld, is er een mooi traject opgestart wat heeft geleid tot een professioneel en door ons gewilde uitstraling middels o.a. een huisstijlgids. UnitR heeft ons tijdens dit traject zeer kundig en professioneel begeleid en heeft proactief met ons meegedacht.

Martens Keramiek
Alexander Hooijmaaijers | Teamleider verkoop

Kortweg: uitmuntend!

UnitR heeft voor de diverse activiteiten de vormgeving verzorgd. Ook is er een huisstijl voor Ware Geneugten ontworpen met een zeer fraai logo. Hoe de samenwerking is bevallen? Kortweg: uitmuntend!

Ware Geneugten
Rene Ouwerkerk | Ondernemer

 

Creatief, veelzijdig en duidelijk

UnitR is sinds 2008 ons reclamebureau. Waarom? Omdat hij creatief, veelzijdig en duidelijk is. Een proactieve standaardwaarde in onze projectplanningen. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Gregor weet verschillende evenementtitels van ons bureau conceptueel steeds een eigen smoel te geven. Professioneel, doelmatig, eigenzinnig en betrokken. Dat zegt nog veel meer!

Bureau Peen! - Evenementen die bijblijven
Paul Nipius | Organisator - Directeur

Goede communicatiepartner

UnitR heeft super toffe ontwerpen en huisstijl gerealiseerd voor onze woonwinkel. We zijn er heel blij mee. Ook goed dat je voor het ontwerp out of the box hebt gedacht. Dat zie je zeker terug in de ontwerpen en de uitvoering hier van. Ik kan iedereen die zoekende is naar een goede communicatie partner in deze tak van sport UnitR zeker aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank!

Smit/Jones interior & lifestyle
Martijn van Beers | Eigenaar

Bekijk case >

Originele ontwerpen!

Wij zijn erg tevreden over het reclamebureau UnitR. De ontwerpen zijn niet alleen origineel, maar stralen ook kwaliteit uit. In het voortraject vond ook professioneel advies plaats.

Bakker Joppen
Peter en Patricia Joppen | Eigenaren

Bekijk case >

Vakmanschap, creatief, conceptueel sterk en betrokken

Via een post-mailing kwam er een corporate brochure van het reclamebureau UnitR op mijn bureau te liggen en ik was net op zoek naar een partij om de rebranding van onze organisatie mee aan te gaan. Hoewel ik vond dat ik verschillende partijen moest blijven vergelijken, ben ik toch vrij snel met UnitR in zee gegaan. Binnen no time wist Gregor het vertrouwen te geven te weten wat er nodig was.

Sioo
Judith Buysse | Marketingmanager

Bekijk case >

Oog voor ieder detail!

UnitR is een zeer professioneel reclamebureau die oog heeft voor ieder detail. Meerdere malen bij hun een logo laten ontwerpen telkens ben ik weer verrast over hun mooie resultaten. Zeker een aanrader!

Amaze Film productions
Zaki Samad | Eigenaar

Topper, doet wat is beloofd!

Topper, doet wat hij beloofd en is pas tevreden als het 100 procent goed is. Na uitgebreide inventarisatie, verwachting overtroffen en op tijd opgeleverd.

Romano
Directeur Sun Express

Een ontwerp dat echt bij mij past!

Erg tevreden over de samenwerking. UnitR heeft een huisstijl en logo voor mij ontworpen dat echt bij mij past.

Andrea Foodcoach
Andrea Weda | Eigenaresse

Bekijk case >

Hij wil het beste en mooiste voor zijn klanten!

Gregor is een meer dan uitstekend creatief grafisch vormgever. Hij maakt van ieder logo, huisstijl, flyer, website etc. letterlijk en figuurlijk een feestje; hij wil het beste en mooiste voor zijn klanten. En durft daarbij ook de niet gebaande paden te betreden; out of the box is normaal bij Gregor. Persoonlijk vind ik dat zijn grootste kwaliteit; de dingen anders te benaderen en niet het geijkte doen maar met dezelfde ogen anders kijken!

Masque
José Ruijtenberg | Onderneemster

Een echte topper: creatief, verrassend en degelijk!

Ik ken Gregor al jaren en het is elke keer weer plezierig om met hem samen te werken. Hij is een echte topper op zijn vakgebied: creatief, verrassend en degelijk, maar tegelijk ook out-of-the-box-denkend en vernieuwend. Daarnaast is Gregor ook een fijn persoon in de omgang. Twee duimen omhoog!!

Studio Christiaan Koppelaar
Christiaan Koppelaar | Eigenaar

Superfijne samenwerking!

We wisten al dat UnitR garant staat voor mooie website-designs, vandaar dat Gregor onze website(s) heeft gemaakt. Maar ook onze family-app is door UnitR reclamebureau vormgegeven. Gregor denkt actief mee in de mogelijkheden en adviseert daar waar nodig. Superfijne samenwerking!

MsNosy - Elke kilometer een stukje wijzer!
Jolanda Berkhof | Eigenaar

Bekijk case >

Prettige samenwerking

Ik heb de samenwerking met UnitR als heel prettig ervaren. Gregor luistert goed naar wat je wil maar kan je ook verder op weg helpen met zijn ideeën vanuit zijn professie bezien. Ik ben heel blij met het eindresultaat: een stijlvol logo en huisstijl waar ik trots op ben.

Susanne van der Hulst
Vrijgevestigd Psychotherapeut

Verdiept zich goed in het bedrijf

Gregor heeft de kracht om zich in te leven in de bedrijfstak waarvoor hij werkt. Door goed te luisteren en zich te verdiepen in het bedrijf komt hij met nieuwe en verfrissende ideeën.

Met persoonlijk contact en korte lijntjes zijn we al verschillende keren tot mooie eindresultaten gekomen die ons commercieel op de kaart zetten. We zijn heel blij met de professionele branding!

The Accounting Company
Jan Hogendoorn | Eigenaar

Net even anders dan de rest!

Gregor heeft zichtbaar plezier in zijn werk en verplaatst zich als vanzelf in een andere werkomgeving. Maar doet dit net even anders dan de rest. Dit leverde mij al een, tot in detail uitgewerkte, huisstijl en website.

Contrain Infectiepreventiecoach
Ina Willemsen | Eigenaar

Een reclamebureau dat zich moeiteloos verplaatst in de business van een ander!

Gregor is iemand die zich moeiteloos verplaatst in de business van een ander en daardoor met adviezen komt waar je wat aan hebt. Na 14 jaar ben ik nog steeds zeer gelukkig met mijn huisstijl.

Comino Internet services
Ed Comino | Eigenaar

Inspirerend!

De gedrevenheid, de passie, de toewijding en de energie van UnitR werken inspirerend. Het vermogen om te creëren, met kwaliteit en stijl, is een voorbeeld voor iedereen die nadenkt over het starten van een eigen bedrijf. UnitR geeft als creatieve sparring-partner me de drive om te excelleren...

Jeroen

Creatief en kwalitatief zeer goed!

Gregor is al jaren een zeer gewaardeerd en creatief "verlengstuk" van onze organisatie als het gaat om de vormgeving van al onze uitingen. Bijna al zijn ontwerpen zijn in één keer goed!

Van Staalduinen Automatisering
Stephan de Boer | Directeur

Bekijk case >

Helemaal goed!

Voor onze start-up wilden we vlot aan de gang. UnitR reclamebureau heeft in een kort tijdbestek het logo en de volledige huisstijl gerealiseerd. Tot op de dag van vandaag zijn we erg blij met het resultaat. Door de professionele vormgeving werden we direct als volwaardig bedrijf gezien. Wat extra betrouwbaarheid geeft bij de prospects en het zaken doen vergemakkelijkt. Dit is een belangrijk punt voor ons als start-up in die tijd geweest. Het ontwerp staat als een huis!

HR Compass
Brian Zschusschen | Directeur

UnitR werkt voor

UnitR Reclamebureau Utrecht Logo ontwerp Ivar Branding specialist Utrecht
UnitR Reclamebureau Utrecht Logo ontwerp Sioo Branding specialist Utrecht
UnitR Reclamebureau Utrecht Logo ontwerp Martens Branding specialist Utrecht
UnitR Reclamebureau Utrecht Logoontwerp FirstXL Branding specialist Utrecht
UnitR Reclamebureau Utrecht Logo ontwerp VSA Branding specialist Utrecht
UnitR Reclamebureau Utrecht Logoontwerp Pcentrum Branding specialist Utrecht
UnitR Reclamebureau Utrecht Logo ontwerp Avans+ Branding specialist Utrecht
UnitR Reclamebureau Utrecht Logo ontwerp BakkerJoppen Branding specialist Utrecht

Wil jij dat je merk opvalt?

Neem dan zeker contact op!
UnitR reclamebureau Utrecht geeft met expertise en enthousiasme vorm aan merken en helpt je graag verder met je ambities.
Volg UnitR reclamebureau op Linkedin >