Profiteer van gunstige reclamebureau tarieven

UnitR hanteert één standaard uurtarief voor alle werkzaamheden zoals:
• Strategische werkzaamheden
• Ontwerp werkzaamheden
• Uitvoerende werkzaamheden

Het standaard uurtarief: € 75,-
(Het huidig BNO tarief is € 85,-)

Abonnementen

(vanaf 3 maanden)

Speciaal voor ondernemers welke intensief en structureel met reclame aan de gang willen gaan hebben we pakketten samengesteld. De abonnementen kunnen worden aangegaan indien de duur langer dan drie maanden is. Tijdens de werken wordt de status van het abonnement bijgehouden dmv uurstatussen. Je hebt dus ten aller tijden een actueel overzicht op het verrichte werk. Het werken met de abonnementen op regie-basis is ideaal voor:

De bedrijfs “face-lift”
Is je bedrijf aan een nieuwe look & feel toe? Samen gaan we, in een continue process, werken aan de nieuwe gewenste uitstraling uitwerken.

Repeterend werk
Ideaal voor de repeterende acties (bv wekelijkse aanbiedingen) of als er met regelmaat promoties vormgegeven dienen te worden.

Concepten
Heb je een nieuw product, dienst of bedrijf? Samen gaan we, in een continue process, werken aan de gewenste nieuwe communicatie uitingen.

Hieronder zie je de abonnementen met het aantal dagen per maand, de uren per maand en het uurtarief van de pakketten.

UnitR Reclamebureau Utrecht - Branding Tarieven 2024 Branding specialist Utrecht

De abonnementen worden per kwartaal aangegaan en worden per maand achteraf gefactureerd. De niet gebruikte uren kunnen niet worden meegenomen naar het volgende kwartaal. De uren welke er per kwartaal meer worden afgenomen gelden tegen het uurtarief van het abonnement.

Het standaard uurtarief is zonder abonnement: € 75,-
(Het huidig BNO tarief is € 85,-)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat weten wat je wensen zijn,
UnitR reclamebureau Utrecht geeft met expertise en enthousiasme vorm aan merken en helpt je graag verder met je ambities. Volg ons op Linkedin >